Obtine acces la webinar in VARIANTA DIGITALA.

INITIEREA. ASCENSIONAREA. ILUMINAREA

CURS INTENSIV

INVESTIȚIE: 399 RON

curs intensiv iermina

PREZENTARE GENERALĂ

Dacă deja citești aceste rânduri tind să cred că ți-a fost dat să le citești. Nu sunt subiecte oricând accesibile oricui și totuși tu ai ajuns acum la ele. Ești deja un Căutător Spiritual, poate deja pe calea pregătirii și testării, un Discipol sau un INIȚIAT al Ierarhiei Spirituale. Poate ești deja conștient de asta. Sau poate că încă nu.

Ne pregătim pentru NOUL PĂMÂNT. A cincea dimensiune. Ne reamintim și devenim Creatori în Manifestare. Ne împlinim Misiunea: să aducem Împărăția lui Dumnezeu aici pe Pământ.

Poate ai auzit deja de Ascensionare. Sau poate că încă nu. Dar mi s-a confirmat deja că, dacă tu citești aceste rânduri acum, mai devreme sau mai târziu te vei afla printre Lucrătorii în Lumină care vor depăși cu succes inițierile, se vor alătura Ierarhiei Spirituale ca apoi să devină ADEPȚI, Maeștri ASCENSIONAȚI INTEGRAȚI aflați în serviciul tuturor, cel mai probabil al acestei Planete, mult iubitul nostru Pământ.

curs intensiv iermina

Iluminarea ne duce cu gândul la Isus, Buddha, Krishna sau Quan Yin și unora li se pare imposibil să atingă acest nivel de conștiință ca oameni. Cei mai mulți se gândesc la asceții sau yoghinii care își petrec viețile umane în permanentă stare de iluminare, complet retrași dintre oameni undeva prin munți sau locuri izolate. NU ESTE CAZUL: NOUL PĂMÂNT ne cere să rămânem între oameni, să ne găsim propriul echilibru (fizic, emoțional, mental și spiritual) și să ne manifestăm ca Divinitate și Maeștri complet Integrați aici pe Pământ tocmai pentru SCHIMBAREA care se produce ACUM. Uniunea cu Sursa nu este imposibil de atins și nici numai pentru cei lipsiți de pată. Dumnezeu Tatăl / Mama ne ajută să o atingem, dar numai dacă ne ajutăm și noi singuri. Isus reprezintă exemplul cel mai elocvent: a atins Iluminarea și Ascensionarea și între timp s-a dedicat oamenilor, a devenit Unul cu Tatăl și cu Duhul Sfânt și a lucrat ca Lumină Divină aici pe Pământ.

DE CE ACEST CURS?

Din ce în ce mai mulți dintre noi devenim conștienți de Sursa noastră, de Misiunea noastră și mai conectați la Tot Ceea Ce Este. Unii experimentăm activarea, inițierile, ascensionarea și iluminarea fără să le recunoaștem. Alții le studiază o viață și uită să practice pentru a le și atinge în mod experimental.

Mi-am propus astfel să vă aduc la îndemână toate resursele necesare ca un mijloc de ghidare foarte practic care să vă ajute în evoluția personală, în inițiere și în ascensionare. Astfel evoluția vă va fi ușurată, ba chiar și accelerată și nici nu veți fi luați prin surprindere când schimbările sau testările se vor produce. Și vă puteți urmări direcția cu Voința Divină, știind deja că TOTUL este POSIBIL și că rezultatul final vă este clar accesibil!

Consider că este mult mai ușor în evoluție, nu numai să fii pregătit pentru ea, dar să ai și pe cineva care să te sprijine pe această Cale și care să i se adreseze minții tale tăgăduitoare.


Eu una nu am știut. Nici nu am știut încotro sau până unde pot ajunge. Doar am lucrat cu mine. Deși ghidată fiind prin inspirația Divină, de Sinele meu Înalt, de Suprasuflet, de Ființe de Lumină și Arhangheli. Abia după ce am decis să mă întorc (să rămân) pe Pământ am început să și studiez cu mintea umană pentru a înțelege ce s-a întâmplat.

iermina herciu

Aceasta îmi este și Misiunea curentă de altfel: să pregătesc CALEA Lucrătorilor în Lumină care și-au găsit deja PUTEREA și VOINȚA DIVINĂ de a-l manifesta pe Dumnezeu pe Pământ. Și pe un Pământ al dimensiunii a cincea.

Avem tot ajutorul Divin la îndemână în aceste timpuri ale Planetei noastre: al Maeștrilor planetari, galactici, cosmici și universali, al Arhanghelilor și al Îngerilor, al Ființelor de Lumină din toate dimensiunile mai înalte, al Elohimilor Creatori și al Sursei – Dumnezeu. TU când DECIZI să primești acest ajutor?

O dată cu evoluția ta personală toate detaliile vieții curente, dar și ale celor anterioare se aranjează ca într-un perfect puzzle. Nimic nu vei dori să schimbi sau să repari ceva, totul este perfect aranjat. Cu toate lecțiile asumate și învățate te unești cu Dumnezeu – Tatăl și DEVII Dumnezeu pe Pământ. Îl manifestezi pe Dumnezeu, Creatorul Divin în plan material și beneficiezi de tot potențialul și capacitățile divine asemeni Lui. Prin expansionarea proprie a conștiinței accesezi Conștiința Divină, Mintea lui Dumnezeu, iar prin ea te dedici complet în serviciul Divinității, fiind perfect conștient de Misiunea și Scopul tău, ambele Divine, aici pe Pământ. De aici înainte, te dedici în serviciul adus oamenilor fiind Dumnezeu, la fel cum Dumnezeu se dedică oamenilor pentru că tu și El veți fi devenit UNUL în mod conștient.

ACEST CURS ESTE PENTRU TINE DACĂ:

CE SUBIECTE VOM ATINGE ÎN ACEST CURS?

Cu toată încrederea îmi poți scrie pe email: iermina.herciu@gmail.com.

Între timp mă poți cunoaște mai bine:

Primește-mi toată Dragostea și Cunoașterea, ți le ofer ție cum Tatăl mi le-a oferit mie!

Eu sunt Tu.
Iermina