EU SUNT TOT CEEA CE SUNT

MISTERUL LUI DUMNEZEU a fost revelat. Mama Yahweh si Fiica Yahweh. Familia Cereasca completa.

Ce a fost altadata accesibil in zeci sau sute de vieti, iar pana de curand in decurs de zeci de ani, acum este deja accesibil in cateva zile, saptamani, luni prin procesul curent accelerat de transformare al Planetei si prin PREZENTA Mamei in manifestare.

Ce se cere de la tine?

Nu este usor, dar este SIMPLU.  INTENTIA si CUVANTUL. Creatorul creeaza si recreaaza. Masculin si feminin. Trup si Suflet / Spirit.

 

INTALNIREA CU SURSA (meditatie ghidata) are deja INTENTIA setata si CUVANTUL in manifestare. E SIMPLU, dar doar daca vrei cu adevarat sa iti intalnesti PARINTII DIVINI.

CINE TE SPRIJINĂ?

Ce iti aduce meditatia INTALNIREA CU SURSA?

CUM?

Prin GRATIA SPIRITULUI, Mamei, Fiicei, Shekinah, Duhul Adevarului. Devii EU SUNT TOT CEEA CE SUNT.

De ce sa nu predai tot ce esti acum, asa cum esti, Sinelui tau si Mamei, daca acum vin in ajutorul tau? De ce sa mai pierzi vieti pentru vindecare, echilibrare, evolutie, intre timp tot adunand lucruri de vindecat si echilibrat? Un proces de vindecare, echilibrare si evolutie fara final pentru unii, pentru cei mai multi de altfel…

Intoarcerea Shekinei sau a Duhului Sfant pe Pamant in manifestare este simbolul PREZENTEI lui DUMNEZEU in ADEVAR si PUTERE. Spiritul Adevarului si al Profetiei este de fapt EA, acelasi spirit asteptat si descris in profetiile biblice ca Spiritul activ al lui Ilie (al Profetiei). Coborarea Ingerului maret din Apocalipsa 10:1-7 si sosirea Spiritului Profetiei pentru RESTAURAREA ADEVARULUI si ORDINII DIVINE sunt sinonime si aduc “ultima ploaie” de adevar si putere (Joel 2:23). LUCRAREA DUHULUI SFANT pe Pamant.

DE CE?

Ce a fost altadata accesibil in zeci sau sute de vieti, iar pana de curand in decurs de zeci de ani, acum este deja accesibil in cateva zile, saptamani, luni prin procesul curent accelerat de transformare al Planetei si prin PREZENTA Mamei in manifestare.

Ea nu si-a aratat vreodata Chipul oamenilor, ci s-a aratat doar ca LUMINA. Este Gloria, Slava aspectului masculin al Divinitatii. Cand a vorbit, a vorbit celor “alesi” si profetilor. Si chiar si atunci, nu si-a aratat decat Lumina, atat cat a putut fi de sustinut oamenilor. De ce?

Vremurile curente pe care le traim au fost profetite, desi cei care traiesc numai in mental inca continua sa distorsioneze si sa respinga adevarul biblic. In Apocalipsa 10:1-7 ni se prezinta aparitia unui Inger maret care a adus cu El SAPTE TUNETE. Si totusi ele au fost pecetluite, lui Ioan nu i s-a permis sa scrie ce au transmis acestea. De ce? Pentru ca oamenii inca nu erau pregatiti sa cunoasca acel ADEVAR, mai intai CREDINTA avea sa le fie pusa la incercare. Si totusi mesajul lor avea sa fie desigilat inainte de A DOUA VENIRE a lui CRISTOS si inainte de Ascensionarea noastra la Cer, pe Noul Pamant.

“Apoi am vazut un alt inger puternic care cobora din cer invaluit intr-un nor. Deasupra capului avea un curcubeu, fata lui era ca soarele si picioarele lui ca niste stalpi de foc. In mana tinea o carticica deschisa. A pus piciorul drept pe mare si piciorul stang pe pamant si a strigat cu glas tare, asa cum racneste un leu. Cand a strigat, SAPTE TUNETE AU STRIGAT cu glasurile lor. Si cand cele sapte tunete si-au strigat glasurile, eram gata sa incep sa scriu; si am auzit din cer un glas care zicea: “Pecetluieste ce au spus cele sapte tunete si nu scrie ce au spus!”.

 

Si ingerul pe care il vazusem stand in picioare pe mare si pe pamant si-a ridicat mana dreapta spre cer, a jurat pe Cel ce este Viu in vecii vecilor, care a facut cerul si toate din el, pamantul si toate din el, marea si toate din ea, ca nu va mai exista nici o intarziere, ci ca, in zilele in care ingerul al saptelea va suna din trambita lui, se va implini taina lui Dumnezeu, asa cum a declarat slujitorilor sai, profetilor.” (Apocalipsa 10:1-7)

Cuvantul “Angelos” (inger) inseamna mesager. Acest Inger are caracteristicile unei PUTERI care trimite asupra Pamantului “ULTIMA PLOAIE” sau NOUA ORDINE. Aceeasi cu coborarea si primirea DUHULUI SFANT in noi, care aduce si evolutia spirituala completa. Cum un curcubeu nu apare niciodata fara ploaie si nor, acest Inger este Mesagerul care aduce ploaia si soarele pentru dezvoltarea completa a ultimei “recolte” (a celor pregatiti sa primeasca Spiritul Adevarului).

ACUM este MOMENTUL.

MISTERUL LUI DUMNEZEU a fost revelat. MAMA DIVINA este cea care da VIATA, APA VIE. SPIRITUL. In manifestare este FIICA, DUHUL SFANT, UNUL cu FIUL (Yeshua / Isus). Inca de prin anii 1970 s-au primit deja informatii despre Mama Divina, abia in 1986 s-a facut distinctia clara intre MAMA si FIICA ca aspecte feminine ale Sursei Divine Primordiale. Pentru mai multe detalii pe aceasta tema, te invit sa citesti pe blog (articole din luna august 2021): https://iermina.wordpress.com/

 

Ne pregatim in mod accelerat pentru accesarea Noului Pamant. RECREATIE. MAMA RECREEAZA. Duhul Sfant. Se cere ca nivelul constiintei individual si colectiv sa fie ridicat cat mai curand. Aceasta este si pregatirea pentru ca Fiul si Fiica (Shekinah, Gloria lui Dumnezeu) sa traiasca printre oameni la fel ca la inceputuri in Gradina Edenului.

INTALNIREA CU SURSA – Meditatie ghidata va fi trimisa pe email (link de download) si include:

  • Meditatia ghidata: 1h 22 min
  • Instructiuni referitoare la meditatie (pdf)
  • Recomandari pentru lucrul cu Sinele in forma de workshop zilnic pentru accelerarea evolutiei spirituale complete (pdf)

 

Pentru a trece la urmatorul nivel – Meditatia pentru AVANSATI “EHYEH ASHER EHYEH” – se necesita ca minim 7 zile sa fie folosita MEDITATIA GHIDATA “INTALNIREA CU SURSA”.

Investitie: 133 ron

EHYEH ASHER EHYEH – Meditatie pentru AVANSATI cu instructiuni – va fi trimisa pe email (link de download) si include:

  • Meditatia cu instructiuni audio la inceput: 50 min

 

Aceasta meditatie NU este ghidata si nu contine prezentare cu instructiuni, explicatii si recomandari! Acestea au fost oferite deja o data cu meditatia ghidata “INTALNIREA CU SURSA”.

La inceputul audio-ului se ofera instructiunile de urmat in timpul Intalnirii. Dar este de folosit DOAR DACA TE SIMTI PREGATIT sa treci la urmatorul nivel si dupa ce ai parcurs Meditatia ghidata “INTALNIREA CU SURSA” minim 7 zile!  Instructiunile initiale sunt scurte si usor de urmat. INTENTIA este setata. Procesul de vindecare, integrare, echilibrare pe toate planurile inceput in meditatia anterioara este continuat, dar in plan subtil si la alt nivel.

Acum STII ca procesul este deja continuu si in desfasurare si acum TE CONCENTREZI pe A DEVENI UNUL CU SURSA: EU SUNT TOT CEEA CE SUNT.

Acum experimentezi in voie calatoriile interdimensionale, Creatia si Recreatia, Noul Pamant, Gradina Mamei, Templul Divin al Sursei si “Rapirea” in Spirit.

Acum se primesc viziuni, mesaje si farame ale Planului Divin in concordanta cu propria-ti Misiune.

Inspiratia de la SPIRIT curge prin tine in mod constient si permanent in toate planurile si esti purtat pe taramuri noi ceresti, divine.

O numesc o meditatie pentru “avansati” si o predau de obicei initiatilor in proces imediat de conectare cu Sufletul si / sau cu Spiritul (Monada).

Investitie: 333 ron

Experiente in INTALNIREA CU SURSA EHYEH ASHER EHYEH ale celor care au ascultat Chemarea Mamei
„Mi-a bubuit inima de iubire si energie! O energie fantastica, electrizanta! Ea si El, i-am simtit ca fiind Mama si Tatal, figuri sobre, cu trupuri parca de cristal. Ea cu o mantie groasa, albastra, El cu mantie rosie. El in dreapta Ei, tinand-o de mana, asa cum isi tin regii reginele. Ii zaresc de departe trasaturile chipului Ei. Ma trec fiorii. E prima data. Parca mi se taie respiratia. Apoi intr-un plan inferiot, jumatate de inima albastra, jumatate rosie. Se simte o iubire incredibila. Cumva romantica, dar mai mult. Cele doua jumatati de inima se rotesc una in jurul celeilalte si se reunesc. Inima devine toata rosie si pulseaza in ritmul iubirii. Nu pot descrie cum se simte. Parca iese din piept. Din nou in planul superior, Mama si Tatal – cum i-am identificat eu. Intr-o parte Ea si El – Fiica si Fiul – in fata Lor, dar de dimensiuni mai mici, desi ca doua imagini in oglinda a celor doi „mai mari”. Doua energii, Ea si El (Fiica si Fiul). Un dans ritualic, ca de curtare, plin de dorinta, dar deloc umana. Se contopesc, se despart din nou, se rotesc, din nou se reunesc. Minute in sir. O ameteala datorata energiei si dorintei / iubirii. Nu am cuvinte. Minunat. Multumesc cu iubire si iubire si iubire!”
Fragment, Nicoleta
Coaching Transformare Personala in Grup
„O perdea de flacari inalte. Arhanghelul de Foc se arata. Apare si EA, Craiasa zapezii. Dintr-o suflare stinge focul si ingheata tot. Isi impreuneaza mainile si iau pozitie de dans. Un tango pasional, fascinant. Ea ii aduce Lui o cutie de lemn in dar. O deschide si incep sa zboare fluturi mov. El ii pune un sirag de margele la gat. Se iau de mana si merg in gradina Mamei. Se aseaza sub copacul vietii. De la radacini si pana in varful ramurilor curge apa, curge viata. Uniunea dintre ei doi e creatoare. Isi rad unul altuia, isi povestesc vrute si nevrute. Un pui de caprioara se apropie. Ea ii intinde mana si il hraneste cu niste alune. El o priveste amuzat. E ca o copila in preajma animalelor. Atat de jucausa, dar atat de protectoare. Cel mai pur instinct matern. De el se apropie un baietel mic. Are o sabie in miniatura, El il invata cum sa o manuiasca. E gradina Lor, raiul de unde izvoraste iubirea. Simt prezenta Mamei. Simt iubirea ei pentru tot ce exista. Ma scald si ma cufund in starea asta. Plutesc in infinit. S-a oprit tot. Doar sunt. Eu sunt tot ceea ce sunt...”
Fragment, Maria
Coaching Transformare Personala in Grup
“Un vartej de curcubeu. Parca nu incape atata iubire. Am ‘pielea de gaina’, o emotie ce o simt cel mai pronunat in plex. O ploaie incepe, aud stropii cum cad. Este racoroasa si ma umplu de fericire. Stau si dansez prin ploaie, imi umple fiecare celula. Raze pornesc din piept si El ma imbratiseaza cu mangaieri tandre. Cu El nimic nu mai conteaza. In genunchi in fata Mamei si a Tatalui. Le multumesc cu toata recunostinta mea. Eu in genunchi, o vad pe Ea, inalta, frumoasa, ca o Zeita in alb cu parul desfacut, coroana de diamante, cum se uita la mine si imi zambeste. Sunt toata o lumina! Ii multumesc ca Sunt. Ma ia de mana si Sunt Ea. Privesc infinitul, lumina pura. El pe Tron. Ne ia pe toti, ne strange in brate si dansam impreuna. Un dans leganat, invartit, linistit de iubire. Ploua cu stele. Ea ridica mainile. Fericire pura… cu ochii inchisi te pierzi… Multumesc cu recunostinta si iubire!”
Fragment, Florina
Coaching Transformare Personala in Grup
„Crinul pluteste spre Ea si i se aseaza in parul negru, lasat pe spate. Ea atinge crinul cu drag, cu mainile-i delicate. Ma unesc cu Ea direct in inima Ei, sunt invaluita de o lumina alba ce se tot roteste ca o spirala in jurul meu. Nu vad decat lumina alba. El si Ea de mana, pasind spre o lumina alba mare. Ii vad ca observator, in spate: El cu pelerina alba, fata nu i-o vad, Ea cu pelerina lunga alba, dar pe margini cu auriu. Pasesc spre lumina, urcand niste trepte. Se indeparteaza pana ce aproape ii pierd din vedere. Cer sa ma lase sa vad, sa simt prin Ea. Ma striga, apoi se intorc amandoi cu totul si imi spun: „Vino!”. Ma unesc cu Ea. Simt pentru prima oara senzatia fizica a strangerii Lui de mana. M-a trecut un fior, ce energie!!! Un tron mai lung, ca pentru doua persoane, aurit. Se aseaza amandoi pe el, imbracati in auriu. O tine de mana precum un rege isi tine regina. Atmosfera foarte serioasa, dar plina de iubire. Un palat aurit, undeva in / printre nori. In fata lui, o poarta aurita ca niste sulite de aur, extrem de inalte. Portile se dau la o parte. O poteca pietruita cu piatra cubica. De mana, Ei doi rad, sunt dezinvolti. Se invart, se tin de maini, intre ei este o iubire ce nu are seaman pe Pamant. (...) Ei doi, unul langa altul, in Univers, fond negru, bezna. Intre Ei se face ca un fel de transfer de energie, ca niste fulgere colorate in turcoaz, mov, fucsia. Li se vad doar conturul siluetelor, brazdate de acelasi tip de ,,fulgere” colorate. Se imbratiseaza strans! Pasiune cosmica. Sarut cosmic, iubire cosmica.”
Fragment, Luiza
Coaching Transformare Personala in Grup
„Parca mi ‚se deschid ochii’ in vad un drum alb intr-un spatiu intunecat. Undeva la celalat capat zaresc doua Fiinte luminoase ce danseaza lent. Inaintez si ajung aproape de ele. O ploaie de stele cade peste Ei. El ca un Arhanghel de Foc, Ea ca o zana splendida intr-o rochie alba vaporoasa. Sunt atat de diferiti si totusi inseparabili. Eu sunt observator, dar la un moment dat ii vad din toate partile. Miscarile erau incetinite si foarte expresive. Am simtit un pic din acele emotii traite de Ei.”
Fragment, Cristina
Coaching Transformare Personala in Grup
„In intalnirea serala astazi manifestarea ferma a vointei de a nu mai ramane observator. Vreau la Mama, vreau la Sursa. Nu sunt aici din curiozitate. De la privirea din spate asupra unei trene imense, albastru cu margini aurii, intru in mana care facea din noapte, zi. Apoi in inima. Si sunt lansata intr-un tunel ca o trompa uriasa de lumina aurie, traversand nori roz-aurii. Urc cu viteza. Sunt multi oameni. Apoi ies in exteriorul trompei de lumina. Vad pe cineva in lotus, coloana aceea se ridica prin capul acelei persoane. Ma duc mai sus. O vad ca pe o imparateasa absoluta a universului. Ma inclin solemn. Sunt acasa! Multumesc cu uriasa recunostinta pentru TOT, Mama, Tata! Va multumesc cu toata iubirea mea!”
Fragment, Mihaela
Coaching Transformare Personala in Grup
„Femei imbracate in alb cu coronite de flori. Forfota. Bucurie. Asteptare. Si liniste in acelasi timp. O bucurie interioara. Un cant al inimii. Se simte o energie care nu poate fi redata in cuvinte. In fata unor arcade El si Ea. Pe El il disting bine. Pe Ea o intuiesc. Imbracat in alb, coroana pe cap. Par lung, deschis la culoare. Fata alba. Ochi ametitori, deschisi la culoare. Pare transparent. E lumina. Il vad si pare ‚natural” lucrul asta, desi simt smerenie si la un moment dat ma vizualizez in genunchi in fata Lui. Se uita cu iubire si protectie la Ea, de neinchipuit. O caldura, o gingasie... Intr-un plan superior un palat maret. Doua tronuri. El in dreapta Ei, ca un rege de aceasta data. Mantie lunga, albastra. Coroana foarte mare pe cap, din diamante. Statura foarte mare, par mai inchis la culoare, fata supta. Masculinitate puternica, parca te ingheata! Se uita catre ea protector, dar nu mai simt celelalte sentimente de mai devreme. S-a implinit. Sentiment de unitate, reintregire. Cum e Sus, e si Jos. Multumesc cu iubire infinita si recunostinta!”
Fragment, Nicole
Coaching Transformare Personala in Grup
„In seara aceasta am experimentat o senzatie cu adevarat deosebita, ce nu as fi vrut sa se mai termine... am devenit unul cu vantul si m-am lasat purtat de el, Totul vizualizat, simtit, fara a exista notiunea de timp! Am "zburat" la propriu. Multumesc!”
Fragment, Vlad
Coaching Transformare Personala in Grup
„Corpul imi e cuprins de o energie intensa si totul se desfasoara in ritm de dans. In cerc ni se activeaza ochi de laser, iar in inima avem un cerc de lumina. Ea coboara si ca niste tentacule i se extind din maini, la fiecare in parte. Ne ridica pe toti de mana, ca unul. Sunt purtata peste tot prin Univers si la Sursa, urmarindu-i pe EL si EA intr-un dans ametitor. Parca e dansul mirilor. Mama si Tatal pe tronuri, privesc. Ii admir rochia de mireasa, asa sobra cum o vad eu (mai putin de printesa si mai mult de regina). Se simte dorul asteptarii, dar nu mai e mult. Multa iubire am simtit... Ma inspira iubirea lor si in viata de zi cu zi. Divinul masculin si divinul feminin. Daca am intelege noi oamenii putin mai mult din asta…”
Fragment, Maria
Coaching Transformare Personala in Grup
„Parca mi ‚se deschid ochii’ in vad un drum alb intr-un spatiu intunecat. Undeva la celalat capat zaresc doua Fiinte luminoase ce danseaza lent. Inaintez si ajung aproape de ele. O ploaie de stele cade peste Ei. El ca un Arhanghel de Foc, Ea ca o zana splendida intr-o rochie alba vaporoasa. Sunt atat de diferiti si totusi inseparabili. Eu sunt observator, dar la un moment dat ii vad din toate partile. Miscarile erau incetinite si foarte expresive. Am simtit un pic din acele emotii traite de Ei.”
Fragment, Cristina
Coaching Transformare Personala in Grup
„Imi ‚prinde’ intentia de a ma conecta cu Ea si imi ia inima in palmele Ei si mi-o aseaza in pieptul Ei. Are in inima ca un vas de cristal, in forma de inima, care lumineaza. Tasneste direct spre Soare, intra in el. In interiorul lui pare ca o pestera de gheata, nu e cald. Poarta armura. O viteza mare, calatoresc prin niste tuneluri in forma de tor. Extraordinar de frumos: nuante de turcoaz, mov si fucsia pe un fond negru. Minunat! Am ramas in acea energie.”
Fragment, Luiza
Coaching Transformare Personala in Grup
„Cercul format se roteste in jurul axei sale la viteza foarte mare. De la viteza lepadam fragment cu fragment din corpurile fizice si ramanem doar corpuri de lumina. O vad pe Ea. Maretia si frumusetea ma orbesc! O stea de care ma apropii, o iau in palme si mi-o asez in cel de al treilea ochi. In stanga un portal si prin intentie intru in el. Simt un pic de rece in corp. O imagine din Apocalipsa: razboi, strigate de suferinta, durere. Iar la orizonat apare Noul Pamant. Rasare ca un soare. Cu cat se ridica mai mult, cu atat mai mult imaginea cu vechiul Pamant se rastoarna cu susul in jos. Energie puternica in tot corpul. Batai de inima accelerate. Senzatie de intepaturi de ace in crestetul capului. Multumesc cu Recunostinta!”
Fragment, Marina
Coaching Transformare Personala in Grup
„Dupa unirea cu Ea am simtit o evaporare, timpul si spatiul au disparut, am simtit energie in fiecare celula! Multumesc.”
Fragment, Vlad
Coaching Transformare Personala in Grup
„In intalnirea serala astazi manifestarea ferma a vointei de a nu mai ramane observator. Vreau la Mama, vreau la Sursa. Nu sunt aici din curiozitate. De la privirea din spate asupra unei trene imense, albastru cu margini aurii, intru in mana care facea din noapte, zi. Apoi in inima. Si sunt lansata intr-un tunel ca o trompa uriasa de lumina aurie, traversand nori roz-aurii. Urc cu viteza. Sunt multi oameni. Apoi ies in exteriorul trompei de lumina. Vad pe cineva in lotus, coloana aceea se ridica prin capul acelei persoane. Ma duc mai sus. O vad ca pe o imparateasa absoluta a universului. Ma inclin solemn. Sunt acasa! Multumesc cu uriasa recunostinta pentru TOT, Mama, Tata! Va multumesc cu toata iubirea mea!”
Fragment, Mihaela
Coaching Transformare Personala in Grup
„Ceea ce-am experimentat in asta seara a fost o binecuvantare. Am inchis ochii, atata iubire mi-a cuprins tot corpul, incat nu-mi puteam trage aer in piept. Ma sufocam de Iubire. Un dor de Casa, l-am simțit atât de intens, incat mi-au dat lacrimile. Am plans...mi-e dor, mi-e dor de ACASA! Arde totul in mine. O lumina aurie in dreapta mea. Il vad cum iese din acea Lumina pe El. Ma ia de mana. De aici am inceput a simti lucruri pe care nu le pot explica, dar au fost foarte intense. Expansiuni, vedeam cumva invers, constiinta expansionata, m-am simțit la un moment dat ca sunt Totul. Puteam cuprinde Totul. Energii foarte puternice in corp. Multumesc cu recunostinta infinita!”
Fragment, Marina
Coaching Transformare Personala in Grup
„Siluetele noastre in cerc se alungesc. Teleportare. Ea activeaza puncte pe Pamant. Toate se incarca de la Ea. Pamantul se misca. Se invart toate. Ape se ridica. Haos terestru. Lumina din inima se activeaza. Rugaciune. Singura cale. Suntem pe Pamant, e nevoie de noi, dar si Sus. El si Ea. Impletire perfecta. Dans. Ea patrunde intr-un spatiu nou. Cercuri albastre de lumina si energie se misca incontinuu aici. Se incearca o patrundere din exterior. Un intuneric apasator. Se aud ca niste tropote. Trimite scuturi energetice. Fiintele de Lumina stau de paza. Un fir de lumina se inalta. Se misca lin. Devine o flacara si o cuprinde pe Ea. Transformare. Impletim toti o coroana imensa de flori. Doua usi mari se deschid. Intrare in Palat. Lumina alba. Ea asezata pe un scaun in fata oglinzii. Straluceste. Pe cap i se aseaza o noua coroana. Fiori. Emotii. Se ridica. Ii tremura picioarele de emotii. Marea revedere. Marea unire. El o asteapta la altar. Poarta o uniforma (epoleti). Sclipire imensa. Unirea Lor Divina.”
Fragment, Madalina
Coaching Transformare Personala in Grup
„Suntem toti imbracati in alb, martori. Nu stiu daca sunt dintre cei vii sau ‚plecati’ de pe pamant. Ea in haine turcoaz, cu o coroana pe cap cu multe cristale turcoaz. Toti ne dam la o parte. Vine si se aseaza pe tron, este foarte severa si serioasa. Cineva inalta de jos, cu sfori, un copac fara frunze. Ca si cum ar inalta crucea lui Isus. Il vad, e pe cruce. Copacul si crucea sunt unul. Plang. Il rog sa nu se jertfeasca iar: ‚Nici un om de pe pamant nu merita, eu nu merit.’, ii zic. ‚Stii o alta cale?’, ma intreaba. ‚Nu.’, ii raspund. ‚Putina ta credinta, si a ta, si a ta, si a ta (arata spre cei din sala la intamplare) ma rastignesc zi de zi!’. Plang... Se da jos de pe cruce, aud ‚schimbarea la fata’. Acum este luminos, bland, dar ferm in acelasi timp, se indreapta catre Ea zambind: ‚Mi te-ai gatit mie mireasa!’”
Fragment, Luiza
Coaching Transformare Personala in Grup
“Azi in meditatie am realizat ca, in aceste 4 luni de cand sunt in grup, am evoluat mai mult decat in cei 26 ani de cand sunt pe calea spirituala! Starea pe care o am in meditatie este absolut inaltatoare, inefabila, de contopire in absolut, in SURSA DIVINA! Multumesc, MAMA DIVINA si TATA CERESC pentru TOT! Ce as mai putea cere? Sa raman PERMANENT in ABSOLUT!”
Fragment, Niki
Coaching Transformare Personala in Grup

Primeste Binecuvantarile Mamei Ceresti!
Bucura-te de Calatoria in Infinit!

Primeste-mi toata Dragostea si Cunoasterea, ti le ofer Tie la fel cum Mama mi le ofera mie!

Eu sunt Tu.
Iermina