In cautarea Graalului:
Tarot, Qabalah & Alchimie Interioara.
Intoarcerea Divinului Feminin

Misterele superioare si supreme. Uniunea Mistica si Sacra.

Cursul (2022) contine peste 30 ore de inregistrari audio, suport de curs 330 pagini, 23 meditatii audio si teme saptamanale. 

BONUS: Meditatia audio “Intalnirea cu Sursa” si Meditatia audio pentru Accesarea Constiintei Christice

Linkul pentru descarcarea fisierelor va fi trimis prin email.

Calatoria Sinelui

ACUM te invit in Calatoria ta interioara – COSMICA – de a descoperi Graalul, cel mai “tainuit” Mister al vremurilor. TU ESTI EROUL care pleaca in Calatoria de redescoperire de Sine, cu scopul Comuniunii Directe cu SURSA. Tema principala a Graalului este aceea a uniunii celor doua principii: masculin si feminin. Aceasta este si conditia fundamentala a restaurarii Paradisului. Graalul si calatoria ta catre acesta semnifica IMPLINIREA DESAVARSIRII UMANE.

 

Explorand toate misterele interioare, cosmice, atingem niveluri din ce in ce mai inalte de constiinta. Cu inima pura, inocenta ca unui “Nebun”, cu o dorinta pasionala de a cunoaste Misterele Universului, asimiland si integrand lectii pe Cale, valori, atribute ale unui Adept, dezvoltandu-ti Intelegerea, dobandind Intelepciune, accesand Cunoasterea (Gnoza, Tipheret – Daath), depasind cu indarjire si Vointa Abisul cosmic interior, te intorci la Sursa. Prin Transformare la Iluminare. A DEVENI UNUL CU SURSA.

Pe aceasta Cale magica pe care au calcat cei mai mari Adepti, Initiati, Maestri ai timpurilor, exploram MISTERELE inferioare, SUPERIOARE si SUPREME prin simbolistica Tarotului si parcurgand Caile Intelepciunii de pe Arborele Vietii.

Cele 22 carti ale Arcanei Majore ale Tarotului contin Cartea Intelepciunii egiptene antice si recunoastem in ele structura de baza a miturilor, povestilor, legendelor care descriu “Calatoria Eroului”, cel mai vechi mit al umanitatii, regasit si in scrierile gnostice. Calatoria sufletului uman este prezentata astfel in imagini primordiale – arhetipuri, folosind un simbolism complex din lumea magiei, astrologiei, Cabalei, alchimiei, mitologiei, etc.

A tine in mana un set de carti de Tarot inseamna a tine in palme Universul intreg: cum a fost creat, cum este sustinut si unde te afli tu in calatoria spirituala. De aceea Tarotul se suprapune cu Qabala care este un mod de a gandi, de a privi lumea si de a intelege Universul (la nivel macro si micro), departe de a fi o religie sau doctrina. Astfel, Tarotul si Qabala devin instrumente prin care noi ne conectam la Univers si cu tot ceea ce exista in Univers, descoperind, explorand si asimiland misterele ezoterice, simbolurile alchimice si nivelurile diferite de constiinta. Prin meditatia asupra cartilor de Tarot pornim astfel intr-o calatorie interioara magnifica, stralucitoare, desi uneori necesar fiind a ne intampina si propriile limitari si blocaje pentru a ne intoarce de unde am plecat: la Sursa.

Procesul mistic de initiere.

Intelegerea schimbarilor si transmutarilor VOITE ale Mintii care conduc la Adevar, ca niste scari de ascensionare la Cer. A pasi cu inversunare pe Calea Intelepciunii, batatorita deja de Marii Initiati in Marile Mistere. Trecerea prin Portile Mamei. Intoarcerea acasa, la Sursa. Cu mintea in Lumina, constiinta este exaltata.

Din cuprins:

Investitie: 999 ron (reducere de la 1336 ron)