1. Informatii generale

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale detinatorului site-ului cu sediul in Romania, in calitate de operator de date. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet https://iermina.com.

2. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Daca sunteti client al Site-ului, detinatorul website-ului va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, telefon, adresa de e-mail in contextul completarii formularului de inscriere prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea Site-ului. Daca sunteti vizitator al Site-ului, detinatorul website-ului va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact, in masura in care ne contactati in acest fel.

3. Scopurile si temeiurile de prelucrarii

Daca sunteti client al Site-ului, detinatorul website-ului prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel: pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si detinatorul website-ului; pentru indeplinirea obligatiilor legale care incumba detinatorul website-ului in contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului. Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea detinatorul website-ului de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative.

4. Durata pentru care va prelucram datele

Ca principiu, detinatorul website-ului va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

5. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, detinatorul website-ului poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina detinatorul website-ului in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului ori catre autoritatile publice centrale/locale in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate: pentru administrarea Site-ului; pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea Site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui; pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing (de catre detinatorul site-ului), in conditiile si limitele prevazute de lege.

6. Drepturile dumneavoastra

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

• dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre detinatorul website-ului, conform celor descrise in prezentul document;

• dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea detinatorului website-ului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal;

• dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre detinatorul website-ului a datelor cu caracter personal inexacte / nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;

• dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email furnizata pe site sau in rubrica “Contact”.