Prosperitatea financiara si convingerile limitative

Multi oameni aflati in cautarea Sinelui inca se confrunta cu blocaje si lipsuri in ceea ce priveste unul dintre cele dezbatute aspecte ale spiritualitatii: prosperitatea financiara. Suntem cumva programati sa consideram ca, atunci cand ne aflam pe calea noastra in evolutia catre Sursa, ar trebui sa abandonam complet aspectul material – financiar. Dar se pierde adeseori din vedere ca banii sunt ENERGIE si parte componenta a resurselor necesare in propria noastra evolutie. Cu siguranta totusi, prosperitatea materiala poate surveni sub mai multe forme, nu numai in forma financiara directa. In functie de calea si misiunea personala.

A accesa si a avea la indemana resursele necesare in propria noastra evolutie spirituala este parte componenta a ECHILIBRULUI interior manifestat in exterior. Planul fizic, indiferent sub ce aspect, nu trebuie neglijat (ca este trupul fizic, casa in care traim sau mancarea de pe masa), ci trebuie adus in complet echilibru cu planurile superioare (emotional, mental, spiritual).

In acest webinar vorbesc despre CONVINGERILE PERSONALE LIMITATIVE asupra banilor si a prosperitatii financiare. Cum sa le descoperim si cum sa ne ELIBERAM de ele, oferind METODE si TEHNICI de lucru prin care le putem transcende, inlaturand si blocajele si fricile inradacinate in subconstient.

 

Un alt aspect important pe care il subliniez intotdeauna este VALOAREA RECUNOSTINTEI. Discutam in cadrul webinarului despre ce inseamna sa MULTUMIM, ce inseamna sa CEREM si, mai ales, sa intelegem ca este absolut necesar sa invatam si sa PRIMIM. Caci inca cei mai multi dintre noi nu stim sa primim cu onestitate si integritate din ABUNDENTA UNIVERSULUI.

 

VARIANTA DIGITALA (2020) include înregistrarea video (aprox. 2.5 h) si prezentarea PowerPoint. Linkul pentru descarcare va fi trimis individual prin email.

Investitie: 133 RON