In Cautarea Sufletului prin Regresie Spirituala

La inceput a fost UNUL. UNICUL. Unitatea, Desavarsirea. 

DOI. Mama – Tatal. Apoi a luat nastere Ego-ul – constientul din Pantecul Marii Mame. In planul terestru dualitate si suferinta. Frica pastreaza separarea omului de Sinele sau de Sursa. Separarea este o ILUZIE.

Alfa si Omega. Intoarcerea la Sursa.

Esti un suflet cu o experienta umana, incarnat in forma fizica pentru a experimenta Creatia si a invata incontinuu, pentru a dobandi Intelepciune, pentru a te expansiona si evolua ca Fiinta Spirituala. Spatiul este multi-dimensional, iar tu ai asadar existente in dimensiuni si planuri diferite de constiinta concomitent. In incarnarea fizica esti o extensie a Sinelui Spiritual si niciodata singur, ci mereu ghidat de Sinele Inalt. Trebuie doar sa incepi sa il asculti.

Memoria Sufletului detine deja toate experientele si intelepciunea acumulate in existentele noastre, inclusiv in cele de pe Pamant. Iar prin Regresia Spirituala transcendem constiinta umana limitata si accesam astfel memoria si Intelepciunea Sufletului. Sufletul este mereu pregatit sa ne raspunda Chemarii – cand este o Chemare adresata din Inima – si ne sprijina in permanenta sa ne redobandim atributele de care avem nevoie pentru a ne reaminti CINE SUNTEM in esenta. Asadar, avem acces la vietile trecute, prezente si viitoare, atat la cele din incarnarile fizice, cat si la cele din afara incarnarii, dintre vieti si din planurile superioare de constiinta. 

 

Regresia, hipnoza, calatoriile in constiinta au fost folosite inca din Antichitate, inclusiv in Initierile in Misteriile Antice. Regresia nu este un instrument de folosit pentru grandoarea individului sau pentru a pune emfaza pe egotismul sau, ci ca mijloc de vindecare si eliberare de orice ar bloca sau limita evolutia omului in incarnare pentru a transcende planurile inferioare de constiinta. Motiv pentru care este absolut necesara dorinta SINCERA de a te elibera de frici, anxietati, convingeri limitative, blocaje mentale, tipare de comportament si de raspunsuri emotionale necorespunzatoare, dar si o schimbare in atitudine, devenind CONSTIENT de Divinitatea in Toate si DEDICAT in cautarea Sinelui. Iar atunci cand il intalnesti, sa te dedici mai mult in stabilirea contactului ferm si de nezdruncinat, ceea ce aduce pe urma INTEGRAREA Sinelui si a trai CONSTIENT de vastitatea si stralucirea Misterelor Divine.

 

Devenind CONSTIENT de SENSUL VIETII, imbratisand VIATA ca pe o BINECUVANTARE si EXPERIENTA care te ajuta sa evoluezi din ce in ce mai mult pe Calea ta catre SURSA, viata ta, atat interioara, cat si exterioara va trece printr-o transformare profunda. Vei fi inspirat sa traiesti cu BUCURIE, in DRAGOSTE NECONDITIONATA, experimentand JOCUL in Creatie cu inocenta unui copil si FRUMUSETEA intregii Creatii.

“Instrumentul” folosit in cazul de fata implica conectarea la Sursa si prin Gratia Mamei Divine (Duhului Sfant in terminologia crestina) eliberarea de constrangeri si blocaje ascunse in subconstient si vindecare prin Prezenta Divina, pentru a transcende restrictiile prezentei incarnari. Sufletul alege ce este necesar sa fie prezentat treptat individului, poate experiente din prezenta incarnare, dar reprimate, poate din alte incarnari trecute sau existente din alte planuri de existenta (la nivelul Sinelui Inalt). Daca este necesar: indepartarea entitatilor, formelor gand si obiectelor din campul energetic personal; recuperarea fragmentelor sufletului si reintegrarea lor.

O sesiune are durata de 2 ore si este sustinuta pe Zoom.

Dupa inscriere vei primi un email in care iti sunt adresate cateva intrebari la care te rog sa raspunzi prin email cu cea mai mare sinceritate (confidentialitatea este necesara).

888 ron

In cazul in care simti ca te-ar ajuta prezenta unui surogat (telepat) care sa te insoteasca in calatoria ta si care sa comunice cu Sinele tau, te rog sa te inscrii mai jos. Acesta va fi prezent pe durata intregii sesiuni.

1221 ron