1. Drepturi de autor asupra continutului

Site-ul www.iermina.com si continutul sau sunt proprietatea detinatorului site-ului, iar copierea sau folosirea fara acordul scris din partea detinatorului site-ului a oricaror elemente si / sau continut aflat pe site se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

2. Accesarea serviciilor si produselor prin www.iermina.com

Seviciile de coaching si regresie spirituala oferite prin intermediul website-ului permit interactiunea consultant / consilier – client in mediul online, prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare. Serviciile de coaching si regresie spirituala online nu isi propun sa inlocuiasca psihoterapia de specialitate si sunt limitate in ceea ce priveste posibilitatea de diagnosticare. Informatiile cu caracter personal care ar putea fi furnizate catre client sunt date doar pe baza discutiilor cu clientul. Este raspunderea clientului sa ofere o descriere cat mai corecta sau completa a simptomelor, comportamentelor, a starii generale de sanatate, istoricului psihologic si practicii spirituale. Sesiunile online sunt accesibile prin Zoom si este necesar accesul la o camera video si un microfon functionale, precum si la o conexiune internet potrivita. Nu este necesar sa aveti cont privat pentru Zoom. Datele de logare sunt furnizate in prealabil, prin email.

Site-ul www.iermina.com nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care sedinta online nu se poate desfasura sau este intrerupta din pricina echipamentelor sau conexiunii de intenet a clientului, caz in care sedinta se va reprograma la o data ulterioara. Sesiunile de coaching / regresie spirituala / consultanta vor fi oferite cu asigurarea confidentialitatii dintre consultant si client. Clientul este, la randul sau, responsabil pentru asigurarea confidentialitatii in spatiul de unde acceseaza consultatia. Sesiunea de consultanta / regresie / terapie nu va fi inregistrata si nici o imagine sau amprenta vocala nu va fi stocata ca urmare a sesiunii de terapie online. Este interzisa inregistrarea acesteia de catre pacient.

Webinariile si cursurile inregistrate in prealabil, inclusiv meditatiile audio inregistrate, sunt proprietate privata si sunt furnizate prin link de descarcare prin email. Continutul acestora nu poate fi utilizat sau copiat fara acordul scris al proprietarului.

Termenii si conditiile de accesare sunt regulile minimale ce se completeaza cu prevederile legislatiei in vigoare. Acest document respecta principiul egalitatii de tratament fata de toti pacientii, bazat pe criterii de sex, orientare sexuala, caracteristici genetice, varsta, apartenenta nationala, rasa, culoare, etnie, religie, orientare spirituala, optiune politica, origine sociala, handicap, situatie sau responsabilitate familiala, apartenenta ori activitate sindicala, respectand totodata conditiile comerciale agreate prin contracte. Prin efectuarea programarii online va exprimati acordul pentru respectarea acestor termeni si conditii de accesare a serviciilor de consultanta in cadrul site-ului www.iermina.com.

3. Securitatea datelor personala si a informatiilor

Detinatorul site-ului va folosi datele introduse numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile introduse in formularul de inscriere vor fi folosite pentru confirmarea programarilor si trimiterea de informatii catre clienti. Detinatorul site-ului nu vinde datele dumneavoastra catre terti. Detinatorul site-ului nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

4. Responsabilitati

Detinatorul site-ului nu garanteaza si nici nu este responsabil in cazul in care produsele / serviciile achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate. Detinatorul site-ului isi rezerva dreptul de a nu onora anumite programari. In acest caz, se va trimite notificare clientului si se vor inapoia banii incasati pentru respectivul serviciu sau produs in cazul in care s-a facut plata in avans. Programarile vor fi confirmate prin email.

5. Garantiile asociate serviciilor si produselor oferite

Serviciile prestate pe site-ul www.iermina.com si produsele oferite nu beneficiaza de garantie in sine, insa conform legislatiei in vigoare, clientului ii poate fi restituita suma platita in prealabil in urmatoarele cazuri: serviciul solicitat nu a avut loc, nu a fost contactat telefonic sau online la ora si data stabilita in programare sau daca conexiunea / calitatea apelului nu poate asigura desfasurarea in conditii optime a sedintei de consultanta online din cauza consultantului. Clientul are obligativitatea sa asigure o conexiune internet stabila. In cazul in care clientul nu mai doreste sa beneficieze de serviciile site-ului si a platit contravaloarea acestora in avans, trebuie sa solicite rambursarea sumei cu 48 de ore inainte de programarea serviciului de coaching / regresie spirituala si se va restitui suma platita in prealabil. Pentru produsele achizitionate prin intermediul site-ului se restituie suma numai daca produsele nu au fost furnizate prin email in termen de 5 zile lucratoare de la achizitie.

6. Drept de retragere

Durata contractului la distanta incheiat cu ocazia plasarii unei comenzi este de 30 de zile. Inainte de prestarea serviciilor, clientii site-ului au dreptul si pot anula cu 48 ore inainte comenzile / programarile plasate pe site fara niciun cost din partea acestora, contractul incheiat considerandu-se incetat de drept la anularea comenzii. Daca este anulata programarea pentru serviciile oferite de site-ul www.iermina.com cu mai putin de 48 h pana la data si ora programarii efectuate in prealabil, detinatorul site-ului isi rezerva dreptul de a nu restitui suma aferenta serviciului programat si platit in avans de catre client. Confirmarea incheierii contractului este transmisa clientului sub forma anularii programarii plasate prin intermediul emailului, iar contravaloarea produsului / serviciului va fi restituita in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre client si in conditiile mai sus mentionate. Nu se poate invoca returnarea sumelor aferente in conditiile in care serviciile si / sau produsele primite nu conduc la rezultatele dorite de catre client. Toata responsabilitatea asupra acestor situatii revine in sarcina clientului.

7. Publicitate si notificari

Detinatorul site-ului isi rezerva dreptul de a trimite clientilor sai diverse oferte privind produsele si serviciile, inclusiv servicii cadou. Prin accesarea site-ului www.iermina.com, utilizarea acestui site, cumpararea de produse si servicii sau trimiterea de mesaje catre si de la detinatorul site-ului , clientul este de acord ca comunicarea se realizeaza in sistem electronic. Iar detinatorul site-ului isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului contract fara notificarea in prealabil a clientilor.

Prin folosirea site-ului (programari si achizitii), clientul isi declara acceptul termenilor si conditiilor de utilizare de mai prezentate in actualul document “Termeni si conditii”.